Discgolf

En times god underholdning med vennerne

Spil en runde discgolf, hvis du vil have en rigtig god oplevelse sammen med nogen, du holder af. Så er du kommet til det helt rette sted.

For Havreholm Klatrepark har nemlig den fedeste discgolfbane klar til jer – den perfekte aktivitet for hele familien.

Få en sjov dag med familien eller vennerne og tag til frisbee golf

For hele familien kan nemlig være med i denne sjove aktivitet. Vi har nemlig lavet en bane, der både er for de store og for de små. Alle niveauer og aldre kan være med og have det sjovt med hinanden på vores baner.
Vi har en professionelt designet 9 hullers par 3 disc golf bane, der løber rundt i vores smukke område under klatrebanerne.

 

Discgolf eller frisbeegolf, som nogle kalder det for, er en helt unik sport på grund af, at det er en frisbee, man spiller med og ikke en bold. Mange har måske ikke den samme erfaring med frisbees, hvilket gør, at det kan være en ny sport for mange. Så hvis du og resten af familien kunne tænke sig at udforske en ny og anderledes sport, så har vi udfordringen til jer.

 

Tag en hyggedag med familien under træerne og tag i Havreholm Klatrepark og spil et slag discgolf eller to, så er der ingen tvivl om, at humøret kommer helt i top. Discgolf er nemlig en genial sport at samles om.

Bliv medlem af Til-Tops Havreholm discgolfklub

Du kan også blive medlem af vores Til-Tops Havreholm Discgolf klub og få adgang til banen hele sæsonen for blot 150,-/pers.

 

Skriv til os på havreholm@til-tops.dk

 

Som medlem skal du ikke booke tid, men du skal altid fremvise gyldigt medlemsskab ved ankomst til parken. (kvittering for køb).

Her finder du vores parker

Til-Tops Havreholm

Klosterrisvej 4

3100 Hornbæk

Modtag vores nyhedsbreve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Køb et turpas og spar penge.

Køb turpas og spar penge – det købes i vores gavekortsmodul til enten 4, 7  eller 10 personer   

klik her

Turpasset er et klippekort der benyttes ved betaling i vores online booking.

Hvis du vil booke tid til mere end 10 personer hhv. 12 på Havreholm eller 15 på Ledreborg, skal du blot booke de yderligere deltagere til den næste starttid.

Er I flere end 20, eller ønsker I at komme uden for vores normale åbningstid, skal du klikke på knappen ”Større grupper”