Familier og grupper

En sjov måde at være aktive sammen

Om det er fødselsdag, konfirmation, polterabend, familiesammenkomst, jubilæum eller hvilken anden anledning, I nu fejrer, så har Til-Tops en herlig aktivitet til jer. Læs mere her på siden, hvad vores tre klatreparker kan tilbyde.

Frederiksdal Klatrepark

Familiearrangement nær København

​Planlægger I en familietur nær København, er Frederiksdal Klatrebane, Til Tops, er oplagt sted at besøge. Alle aldre kan være med, og det kræver ikke erfaring at begive sig ud på vores klatrebaner. Til at starte med vil I blive introduceret til teknikker og til vores sikkerhedsudstyr, der sørger for, at I umuligt kan falde ned eller på anden måde komme til skade under klatringen.

 

Det er en sjov måde for børn og voksne at være sammen på.
Medbring gerne mad, og benyt også gerne vores bålpladser til grill til jeres familiearrangement
Tag gode familiebilleder enten fra jorden eller oppe på banerne

Børnefødselsdag

Tag hele familien med til et familiearrangement hos Frederiksdal Klatrebane nær København.​

 

Vores sikkerhedssystem egner sig til større grupper børn. De kan ikke gøre noget forkert, der bringer dem i fare.

 

Der skal være forældre med til at sørge for at børnene opfører sig ordentligt, og hvis de har brug for hjælp til andet end at klatre.
Bålpladsen er god til at riste medbragte hotdogs og lignende.

Ledreborg Fly-High

Uforglemmelige familieoplevelser på Sjælland

Et familietræf hos Ledreborg klatrebane skaber de perfekte rammer for en sjov og aktiv dag for både børn og voksne. Det er en alletiders måde at samle hele familien på, og I kan føle jer helt trygge grundet vores sikkerhedssystem.

 

Hvis I er til uforglemmelige familieoplevelser med masser af aktiviteter på land og i luften, hvor børn (fra 10 år og op) og voksne kan hjælpe hinanden, er Ledreborg Klatrepark nær København lige noget for jer.

 

Kontakt os endelig for at høre om mulighederne for et familiearrangement, der passer jer. Send os en mail til: ledreborg@til-tops.dk eller benyt kontakt formularen nederst på siden.

Familiearrangement i naturen

Til-Tops parkerne er et godt valg til et familiearrangement i naturen. Det kræver ikke højt fitnessniveau eller klatreerfaring. Det kræver blot, at I har lyst til at udfordre jer selv og flytte grænser.

 

Der er masser af gode tilbud i parken og det omkringliggende område, hvis ikke du skal på klatrebaerne – eller blot til efter klatringen:

 

En kop kaffe på Fasaneriet

En gåtur i Paripatetisk have

En runde par 3 golf på Ledreborg Palace Golf

Besøg Sagnlandet med den fantastiske Kongehal

Havreholm Klatrepark

Familieudflugt

Om det er fødselsdag, konfirmation, familiesammenkomst, jubilæum eller hvilken anden anledning, I nu fejrer, så har Til-Tops en herlig aktivitet til jer.

Vores klatrebaner er i forskellige højder og sværhedsgrader, og næsten alle kan være med, uafhængig af fitnessniveau og klatreerfaring. Vores baner er tilpasset, så hele familien kan nyde dagen; banerne er for børn og voksne mellem 3 – 121 år!

 

Andre familievenlige aktiviteter er: hyggelige lysninger med borde til at nyde picnic, samt Disc Golf og Fodboldgolf. 

Polterabend

Overrask bruden eller gommen med en stor dosis frisk luft og en oplevelse, der garanterer et sus i maven og en ordentlig omgang adrenalin.

 

Vores klatrebaner er i forskellige højder og sværhedsniveauer og alle kan være med, uafhængig af kondition og klatreerfaring.

 

Hele oplevelsen tager omkring 4 timer; dette er inklusiv check-in, instruktion og selve klatringen. I kan sagtens kombinere flere af vores aktiviteter, og I er også velkomne til at medbringe og nyde egen mad.

 

Vær opmærksom på, at alkohol eller andre rusmidler ikke må indtages før eller under besøget i parken men først efter endt klatring.

Her finder du vores parker

Til-Tops Havreholm

Klosterrisvej 4

3100 Hornbæk

Til-Tops Ledreborg

Ledreborg Allé 2D

4320 Lejre

Til-Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

Modtag vores nyhedsbreve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Køb et turpas og spar penge.

Køb turpas og spar penge – det købes i vores gavekortsmodul til enten 4, 7  eller 10 personer   

klik her

Turpasset er et klippekort der benyttes ved betaling i vores online booking.

Hvis du vil booke tid til mere end 10 personer hhv. 12 på Havreholm eller 15 på Ledreborg, skal du blot booke de yderligere deltagere til den næste starttid.

Er I flere end 20, eller ønsker I at komme uden for vores normale åbningstid, skal du klikke på knappen ”Større grupper”