Familier og grupper

En sjov måde at være aktive sammen

Uanset om anledningen er fødselsdag, konfirmation, polterabend, familiesammenkomst, jubilæum eller noget helt sjette, så har Til-Tops herlige aktiviteter til jer. Læs mere her på siden om, hvad vores parker kan tilbyde.

Læs mere her

Frederiksdal Klatrepark

Familiearrangement nær København

Planlægger I en familietur nær København, er Til-Tops Frederiksdal i Virum et oplagt sted at besøge. En tur i klatrepark er en sjov måde for børn og voksne at være sammen på. Alle aldre kan være med, og det kræver ikke erfaring at begive sig ud på vores klatrebaner. Banerne varierer i sværhedsgrad, og garanterer at alle bliver udfordret.

I vil blive instrueret i sikkerhedsudstyr og teknikker, der sørger for, at I umuligt kan falde ned eller på anden måde komme slemt til skade.
Udover klatrebanerne kan I fornøje jer med aktiviteter som skov-discgolf, kongespil eller madlavning over bål.
I kan selv medbringe mad og drikke, eller I kan købe snacks, is, sodavand mm. i vores bod.
Tag gode familiebilleder enten fra jorden eller oppe i træerne.

Børnefødselsdag

Tag familien eller klassen med til Til-Tops Frederiksdal nær København.
Vores sikkerhedssystem egner sig til større grupper børn. De kan nemlig ikke gøre noget forkert, som kan bringe dem i fare.
Der skal være forældre med til at bidrage til god ro og orden, samt til at assistere, hvis børnene har brug for hjælp til andet end at klatre.
Bålpladserne står klar til ristning af hotdogs, skumfiduser eller snobrød.

Havreholm Klatrepark

Familieudflugt eller fødselsdag?

Om det er fødselsdag, konfirmation, familiesammenkomst, jubilæum eller hvilken anden anledning, I nu fejrer, så har Til-Tops nogle herlige aktiviteter til jer.

Vores klatrebaner er i forskellige højder og sværhedsgrader, og næsten alle kan være med, uafhængig af fitnessniveau og klatreerfaring. Vores baner er tilpasset, så hele familien kan nyde dagen; banerne er for børn og voksne mellem 3 – 93 år!

Vi har også jordnære aktiviteter: 9-hullers discgolfbane og 7 forskellige quiz.

Hold din børnefødselsdag hos os. Skriv til os på havreholm@til-tops.dk for tilbud – vi kan dække op med flag og servietter.

Bestil f.eks. en fødselsdagspakke for 8-15 årige inklusive klatrebanerne og discgolf, reserveret bord med flag og opdækning:

  • Kun 245,-/person

Overrask bruden eller gommen med en stor dosis frisk luft og en oplevelse, der garanterer et sus i maven og en ordentlig omgang adrenalin.

Vores klatrebaner er i forskellige højder og sværhedsniveauer og alle kan være med, uafhængig af kondition og klatreerfaring.

Hele oplevelsen tager max 4 timer; dette er inklusiv check-in, instruktion og selve klatringen.

I kan også vælge en af vores teambuildingpakker – klik her og se mulighederne for endnu mere sjov og oplevelse.

OG – I er velkomne til at medbringe og nyde egen mad i området.

Vær opmærksom på, at alkohol eller andre rusmidler ikke må indtages før eller under besøget i parken men først efter endt aktivitet.

Her finder du vores parker

Til-Tops Havreholm

Klosterrisvej 4

3100 Hornbæk

Til-Tops Ledreborg

Ledreborg Allé 2D

4320 Lejre

Til-Tops Frederiksdal

Hummeltoftevej 179

2830 Virum

Modtag vores nyhedsbreve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Hvis du vil booke tid til mere end 10 personer på Frederiksdal eller 12 på Havreholm, skal du blot booke de yderligere deltagere til den næste starttid.

Er I flere end 20, eller ønsker I at komme uden for vores normale åbningstid, skal du klikke på knappen ”Større grupper”

OBS – vi har fler-turskort hvis I er en gruppe på 4, 7 eller 10 voksne. Køb i gavekortsmodulet først og spar op til 20%