Ofte stillede spørgsmål

Din billet giver adgang til den Til-Tops klatrepark du har valgt. Din alder og højde afgør hvilke af banerne i parken du kan gå på. Der er en max vægtgrænse på 110 kg i begge parker.

 

Havreholms højde- og alderskrav:

Er du < 1.30 meter = gul bane (Mini-Tops billet)

Er du 1,30 m – 1,39 m. og mindst 8 år gammel = grøn bane samt svæverunden på Havreholm (Ung-Tops billet). NB – husk der skal en voksen (18 år+) med op at klatre.

Er du 1,40 m – 1,49 m og mindst 8 år gammel = grøn, lyseblå, blå bane  og svæverunden (Ung-Tops billet) NB – er du under 12  år, skal du have en voksen (18 år+) med op på banerne.

Er du 1,50 m + og 10 – 15 år gammel = adgang til alle banerne. (Ung-Tops billet) NB – Er du under 12 år, skal du dog have en voksen (18 år+) med op på blå og rød bane.

Er du mindst 1,50 m høj og 12 år+, kan du gå alene på alle banerne. (Der løses Ung-Tops billet hvis du er 10-15 år og Eventyr-Tops billet såfremt du er 16 år og over).

 

Frederiksdals højde- og alderskrav:

Jordbanen: Alle kan klatre. Banen er altid åben, og kræver hverken billet, udstyr eller instruktion.

Gul bane: Du skal være mindst 130 cm høj, og er du under 10 år, skal du have en voksen med på banen (Mini-Tops billet).

Grøn bane: Du skal være mindst 135 cm høj, og er du under 10 år, skal du have en voksen med på banen (Ung-Tops billet, hvis du er under 16 år, ellers Voksen billet).

Blå bane: Du skal være mindst 140 cm høj, og er du under 12 år, skal du have en voksen med på banen (Ung-Tops billet, hvis du er under 16 år, ellers Voksen billet). 

Rød bane: Du skal være mindst 150 cm høj, og er du under 12 år, skal du have en voksen med på banen (Ung-Tops billet, hvis du er under 16 år, ellers Voksen billet).

Tag handsker med – eller køb et par på stedet til kun dkr 25,-.

Tøj der er nemt at bevæge sig i, sko med god sål (ikke ballerinaer o.lign.). Folk med langt hår skal huske at sætte det op i en fletning/hestehale, så det ikke kommer ind i rullehjulet på svævebanen.

Så tager du regntøj på.

Man er godt dækket af bladene når først man er oppe på banerne. Kun tordenbyger og lyn lukker banerne – sker det, skal vi nok sørge for du kommer Til-Tops på et andet tidspunkt.

Ja, du kan købe en kop kaffe/te/kakao, chokoladebarer og is samt kolde sodavand og danskvand.

I Havreholm har du 3,5 timer i alt fra dit starttidspunkt og i Frederiksdal har du 4 timer. 20-30 minutters instruktion er medregnet.

Det giver dig rigeligt tid til at nå banerne igennem, samt holde en pause undervejs.

Til klatring; Klatresele, hjelm og instruktion samt adgang til alle banerne – husk diverse restriktioner.

Til discgolf: 1 disc (frisbee) og et scorecard.

Til Quiz: 1 x quizark. Flere kan tilkøbes

Hvis du bliver forhindret i at deltage på det bookede tidspunkt, skal du ringe eller emaile os senest 48 timer inden. Så finder vi et andet tidspunkt du kan komme Til-Tops i stedet for. Billetten vil ikke blive refunderet.

Ja – vi modtager Mastercard, Visa og Visadankort.

Nej – hvis du bare skal følge med på jorden (også hvis du f.eks. har et barn på Havreholms gule bane) skal du ikke betale noget.

Det er meget individuelt, men du skal nok regne med at bruge 3 timer.

Vi har gratis parkeringspladser i begge parker. 

Se beskrivelser af de respektive baner: Havreholms baner og Frederiksdals baner.

Vær opmærksom på, at børn under 12 år skal have en voksen med op at klatre banerne. Det er ikke tilstrækkeligt at gå med nedenunder. Maximalt 3 børn under 12 år per voksen. Voksen = myndig person på 18 år og over.

På gul bane på Havreholm for de 3-7 årige skal en voksen blot gå med ved siden af. Max 3 børn per voksen.

Ja på Havreholm har vi en discgolf bane og en quiz. Billet kan købes på stedet eller til discgolf også via vores online bookingsystem.

På Frederiksdal har vi skov-discgolf, kongespil og hyggelige bålpladser – alt sammen til fri afbenyttelse. 

Ja og I er velkomne til at benytte vores borde/bænke og stole der er i området. Eller medbring et stort tæppe til picnic på græsset

Ja! Vores sikkerhedssystem er indrettet således, at du ikke kan klikke dig ud før du er nede på jorden igen. Du kan altså ikke komme til at stå oppe i træerne uden at være sikret. Du vil desuden få en grundig sikkerheds instruktion før du får lov at komme ud i træerne . Du bliver nødt til at følge instruktionerne der gives, og instruktørernes vejledninger skal til enhver tid følges.

Ja hunde er velkomne, sålænge de ikke generer vores øvrige gæster.

Hvis du bestiller for en bestemt dag og tid, vil vi reservere det respektive antal klatreseler til dig – forudsat naturligvis, at du kommer til tiden (15 min. før den bookede starttid).

Der skal betales ved booking. I nogle tilfælde vil vi acceptere, at der betales et depositum for at holde bookingen, indtil du ved præcist hvor mange der deltager. Depositum og betaling er IKKE refunderbart, men kan altid benyttes til klatring på Til-Tops på et andet tidspunkt, hvis du ender med at måtte melde afbud. Der skal dog meldes afbud senest 48 timer inden, for at kunne benytte betalingen/depositum på et andet tidspunkt.

Hvis du vil booke tid til mere end 10 personer på Frederiksdal eller 12 på Havreholm, skal du blot booke de yderligere deltagere til den næste starttid.

Er I flere end 20, eller ønsker I at komme uden for vores normale åbningstid, skal du klikke på knappen ”Større grupper”

OBS – vi har fler-turskort hvis I er en gruppe på 4, 7 eller 10 voksne. Køb i gavekortsmodulet først og spar op til 20%