Ofte stillede spørgsmål

Din billet giver adgang til den Til-Tops klatrepark du har valgt. Din alder og højde afgør hvilke af banerne i parken du kan gå på:

 

Er du < 1.30 meter = gul bane (Mini-Tops billet)

 

Er du 1.30 – 1.39 m. og mindst 8 år gammel = grøn bane samt det lange svæv. (Ung-Tops billet). NB – husk der skal en voksen (16 år+) med op at klatre.

 

Er du 1.40 – 1.49 m og mindst 8 år gammel = grøn, lyseblå, blå bane  og det lange svæv. (Ung-Tops billet) NB – er du under 12  år, skal du have en voksen (18 år+) med op på banerne.

 

Er du 1. 50 + og 10 – 15 år gammel = adgang til alle banerne. (Ung-Tops billet) NB – Er du under 12 år, skal du dog have en voksen (16 år+) med op på alle baner på nær den grønne bane.

 

Er du mindst 1.50 m høj og 12 år+, kan du gå alene på alle banerne. (Der løses Ung-Tops billet hvis du er 10-15 år og

Eventyr-Tops billet såfremt du er 16 år og over)

Tag handsker med – eller køb et par på stedet til kun dkr 25,-.

 

Tøj der er nemt at bevæge sig i, sko med god sål (ikke ballerinaer o.lign.). Folk med langt hår skal huske at sætte det op i en fletning/hestehale, så det ikke kommer ind i rullen.

Så tager du regntøj på.

Man er godt dækket af bladene når først man er oppe på banerne. Kun tordenbyger og lyn lukker banerne – sker det skal vi nok sørge for du kommer Til-Tops på et andet tidspunkt.

Ja du kan købe en kop kaffe/te/varm chokolade – og en chokoladbar (Snickers/Lionbar el. lign) – kolde sodavand og danskvand.

Du har 3,5 timer ialt fra dit starttidspunkt – inklusive de ca 20 min. der bliver brugt til instruktion – rigeligt til at nå alle banerne – også mere end een gang – regn med at bruge 2 – 2,5 timer. dvs kommer du f.eks. kl. 12, har du din sele frem til kl 15:30. Kommer du derimod først kl 16, har du kun tiden frem til vi lukker.

 

Kontakt os telefonisk på 2117 3743. Vi har telefontid dagligt fra kl 10-17. Tager vi ikke telefonen i telefontiden, er det fordi vi er optaget med andre kunder. Læg en besked, så bliver du ringet op så snart en af os er ledig.

Klatresele, hjelm og instruktion samt adgang til alle banerne – husk diverse restriktioner.

Hvis du bliver forhindret i at deltage på det bookede tidspunkt, skal du ringe eller emaile os senest 48 timer inden. Så finder vi et andet tidspunkt du kan komme Til-Tops i stedet for. Billetten vil ikke blive refunderet.

Ja – vi modtager Mastercard, Visa og Visadankort.

Nej – hvis du bare skal følge med på jorden (også hvis du f.eks. har et barn på den gule bane) skal du ikke betale noget.

Det er meget individuelt – men du skal nok regne med at bruge mindst 2 timer, ofte 2,5 timer.

Vi har gratis parkeringspladser ved klatreparken. Følg skiltene Havreholm Klatrepark Til-Tops. Parkeringspladserne bliver ikke overvåget, så du skal ikke efterlade værdigenstande i bilen. Vi har til gengæld små aflåste skabe du kan låne gratis mens du besøger os, som har plads til nøgler, pung og telefon mm.

Se beskrivelser af de respektive baner – klik her. Vær opmærksom på, at børn 8-11 år skal have en voksen med op at klatre på banerne. Det er ikke tilstrækkeligt at gå med nedenunder. Maximalt 3 børn 8-11 år per voksen. Voksen = myndig person på 18 år og over.

Ja! Vores sikkerhedssystem er indrettet således, at du ikke kan klikke af dig ud før du er nede på jorden igen. Du kan altså ikke komme til at stå oppe i træerne uden at være sikret. Du vil desuden få en grundig sikkerheds instruktion før du får lov at komme ud i træerne . Du bliver nødt til at følge instruktionerne der gives, og instruktørernes vejledninger skal til enhver tid følges.

Ja hunde er velkomne, sålænge de ikke generer vores øvrige gæster.

Hvis du bestiller for en bestemt dag og tid, vil vi reservere det respektive antal klatreseler til dig – forudsat naturligvis, at du kommer til tiden (15 min. før den bookede starttid).

Der skal betales ved booking. I nogle tilfælde vil vi acceptere, at der betales et depositum for at holde bookingen, indtil du ved præcist hvor mange der deltager. Depositum og betaling er IKKE refunderbart, men kan altid benyttes til klatring på Til-Tops på et andet tidspunkt, hvis du ender med at måtte melde afbud. Der skal dog meldes afbud senest 48 timer inden, for at kunne benytte betalingen/depositum på et andet tidspunkt.

Køb et turpas og spar penge.

Køb turpas og spar penge – det købes i vores gavekortsmodul til enten 4, 7  eller 10 personer   

klik her

Turpasset er et klippekort der benyttes ved betaling i vores online booking.

Hvis du vil booke tid til mere end 10 personer hhv. 12 på Havreholm eller 15 på Ledreborg, skal du blot booke de yderligere deltagere til den næste starttid.

Er I flere end 20, eller ønsker I at komme uden for vores normale åbningstid, skal du klikke på knappen ”Større grupper”