Discgolf og skovquiz

Få en sjov dag med familien eller vennerne og tag spil frisbee golf eller quiz en tur rundt i området

Spil en runde discgolf, eller Frisbeegolf som det også kaldes, hvis du vil have en rigtig god oplevelse sammen med nogen, du holder af. Så er du kommet til det helt rette sted.

avreholm Discgolf har nemlig den flotteste discgolfbane klar til jer – en perfekte aktivitet for hele familien – kun 40 kr. for voksen og 30 kr . for børn.

Book adgang her: BOOK

Prøv vores nye skovquiz. Vi har 7 forskellige quiz der tager der rundt i området og udfordrer din viden!

Køb billet her

eller køb et gavekort til en du holder af her: GAVEKORT

For hele familien kan være med i disse sjove aktivitet. Vi har opført en bane, der både er for de store og for de små. Alle niveauer og aldre kan være med og have det sjovt med hinanden på såvel discgolfbanen som quizrunderne.
Vi har en professionelt designet 9 hullers par 3 discgolf bane, der løber rundt i vores smukke område under klatrebanerne.

Discgolf eller frisbeegolf, som nogle kalder det for, er en helt unik sport, da det er en frisbee, man spiller med og ikke en bold. Mange har måske ikke den samme erfaring med frisbees, hvilket gør, at det kan være en ny sport for mange. Så hvis du og resten af familien kunne tænke sig at udforske en ny og anderledes sport, så har vi udfordringen til jer.

Tag en hyggedag med familien under træerne og tag i Havreholm Aktivitetspark og spil et slag discgolf eller tag udfordringen op med en quiz eller 2. så er der ingen tvivl om, at humøret kommer helt i top. Både discgolf og quiz er nemlig en genial aktivitet at samles om.

Du kan også blive medlem af vores Til-Tops Havreholm Discgolf klub og få adgang til banen hele sæsonen for blot 150,-/pers.

Køb medlemsskab via gavekortsmodulet

Som medlem skal du ikke booke tid, men du skal altid fremvise gyldigt medlemsskab ved ankomst til parken. (kvittering for køb).

Her finder du vores parker

Til-Tops Havreholm

Klosterrisvej 4

3100 Hornbæk

Modtag vores nyhedsbreve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Hvis du vil booke tid til mere end 10 personer på Frederiksdal eller 12 på Havreholm, skal du blot booke de yderligere deltagere til den næste starttid.

Er I flere end 20, eller ønsker I at komme uden for vores normale åbningstid, skal du klikke på knappen ”Større grupper”

OBS – vi har fler-turskort hvis I er en gruppe på 4, 7 eller 10 voksne. Køb i gavekortsmodulet først og spar op til 20%